page_banner

Babagan Kita

Budaya Perusahaan

RAYONE WHEELS, didegake ing Mei 2012, minangka perusahaan teknologi modern modern sing spesialisasine desain, produksi, lan penjualan roda paduan aluminium mobil. Pabrik RAYONE jembaré luwih saka 200.000 meter persegi, kanthi peralatan produksi lan uji coba roda aluminium sing profesional lan canggih.

Ing babagan Skala, kapasitas produksi saiki yaiku 1 yuta roda mobil.

Ing babagan teknologi produksi, RAYONE duwe lini produksi proses casting gravitasi, lini produksi proses casting tekanan rendah lan lini produksi proses palsu, sing bisa nyukupi kebutuhan macem-macem pelanggan ing saindenging jagad.

Ing babagan jaminan kualitas, RAYONE wis liwati IATF16949, spesifikasi sistem kualitas mobil internasional. RAYONE ngutip standar teknis hub roda paduan ringan kanggo mobil ing Jepang kanggo njamin keamanan lan produk berkualitas tinggi sing bisa dipercaya. Sauntara kuwi, RAYONE duwe laboratorium kinerja hub otomatis kanthi kapabilitas tes independen, sing didegake miturut ketat standar laboratorium VIA asosiasi inspeksi kendaraan Jepang.

Ing babagan inovasi teknologi, RAYONE menehi perhatian banget marang perlindungan lingkungan lan inovasi teknologi, duwe tim teknis profesional kanggo terus-terusan ngenalake lan nyerep teknologi canggih saka Eropa, Amerika, Jepang lan negara liya, lan RAYONE entuk kaluwihan saka mitra domestik lan manca negara, terintegrasi karo konsep desain berorientasi manungsa lan teknologi sing luar biasa, lan terus inovasi kanggo ningkatake kateguhan hub, nyuda bobot hub, ningkatake kinerja hub ing kabeh aspek, lan tundhuk karo sarat hemat energi industri mobil global babagan tren pangembangan.

Ing babagan pangembangan pasar, RAYONE nggabungake online lan offline kanggo ngrampungake tata pasar global kanthi produk lan layanan berkualitas tinggi. Kanthi kualitas produk sing apik banget, reputasi apik lan layanan produk berkualitas tinggi, RAYONE pungkasane entuk pujian ing pasar.

Ing babagan tim bakat, RAYONE trampil nemokake bakat, nuwuhake potensine bakat, terus ngembangake talenta, ngaktifake motivasi internal talenta, lan nggayuh bakat. RAYONE nduwe konsep desain canggih, kapasitas produksi sing kuat, model pemasaran sing akeh ditampa saka pasukan elit, akumulasi pengalaman praktis sing akeh, lan nguasai sistem manajemen kanggo nyukupi persyaratan pangembangan jaman, kanthi desain sing kuat lan kapabilitas R&D.

Endi Mobil Ana Rayone

Kita Tansah Online

Misi

Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan
Kanggo ngarahake mode lan njamin keamanan lelungan manungsa

Sesanti

Dadi merek roda jagad sing dihormati industri roda

Nilai

supaya luwih dhisik minat wong liya, Nggawe sing paling apik kanggo kabeh perkara, Nggabungake dadi siji, kerja kanthi saben dinane, nggawe inovasi kabeh wektu, dadi angel, bersaing karo awake dhewe supaya luwih apik lan apik, berorientasi karo asil

Asli

Kabeh tresnane lan kangenane wong supaya urip luwih becik ora ana owah. Urip sing nyenengake, rasa sing enak!
Tim RAYONE duwe komitmen kanggo ngirim kaendahan menyang ewonan rumah tangga, nggabungake elemen modern lan modis kanthi rasa ilmu pengetahuan lan teknologi menyang roda mobil, lan nggawe roda dadi karya seni sing mlaku.

Kerajinan tangan

RAYONE terus-terusan netepi persyaratan lan kontrol rinciane, aja lali maksud asli kanthi tekun, lan nglindhungi kaendahan sing paling tulus.
Kapinteran lan nglindhungi kaendahan.

Ketekunan

Saben kaluhuran mbutuhake terus-terusan. Saben wong kudu ngelingi impen sing asli. Kanggo ngimpi iki, kita bakal terus tekun lan usaha kanggo nggayuh segara biru lan langit biru dhewe. RAYONE bakal cedhak sampeyan ing salawas-lawase.

Sejarah Perusahaan

Presentasi Tim