ruiyi.1
ruiyi02
ruiyi33
ruiyi44
ruiyi55
ruiyi66

babagankita

RAYONE WHEELS, didegake ing Mei 2012, minangka perusahaan teknologi modern modern sing spesialisasine desain, produksi, lan penjualan roda paduan aluminium mobil. Pabrik RAYONE jembaré luwih saka 200.000 meter persegi, kanthi peralatan produksi lan uji coba roda aluminium sing profesional lan canggih.

maca liyane

panasproduk

wartainformasi

  • Ana ngendi mobil, ing endi Rayone

    Nov-02-2020

    Ing enem taun, roda Rayone wis ganti bocah sing ora ngerti dadi pemuda sing semangat banget, lan ayo tuwuh saka laggard sing ora ana reputasi kanggo wong sing apik banget ing ...

  • Menit rapat kanggo implem ...

    21 Okt-2020

    Ing esuk tanggal 27 Agustus 2020, Jiangxi Rayone gembong Technology Co., Ltd. nganakake rapat peluncuran sistem manajemen integrasi industrialisasi lan informasi ing t ...

  • Upacara tandatangan reformasi

    15 Okt -2020

    Ing tanggal 14 Oktober 2020, rapat Rapat Promosi Reformasi Saham Fuzhou Enterprise lan Hubungan Pinjaman Investasi Liwat Acara Acara Train (Upacara Tandha Reformasi Saham) ...

maca liyane