page_banner

Warta

Ing enem taun, roda Rayone wis ganti bocah sing ora ngerti dadi pemuda sing semangat banget, lan ayo tuwuh saka laggard sing ora duwe reputasi kanggo wong sing hebat ing industri roda, lan pemilik isih nantang wani sing kuwat.

Tanggal 15 Desember 2014, roda Rayone pertama ing donya lair. "Urip cilik" pisanan sing nggawa semangat kelairane Rayone lair ing Taman Industri Kabupaten Yihuang, Kota Fuzhou, Provinsi Jiangxi. Sanajan teknologi nalika semana isih durung diwasa, peralatan kasebut durung cukup maju, lan kita ora diarani ing industri roda, nanging kita duwe impen nalika semana nggawe "urip cilik" seni iki lan roda iki sing jenenge Dima pancen sejatine katon ing jagad. Ing endi wae ing jagad iki, tampil ing saben mobil ing jagad iki, saengga kabeh wong pengin nggawa rasa aman yen roda Rayone nggawa dheweke.

nh (1)  nh (2)

Produksi rodha pisanan nambah kapercayan kita. Iki nggawe kita ngerti kohesi tim lan nggawe kita ngerti tekad. Sajrone nggawe keputusan lan kerja keras, mesthine bakal entuk target lan ngrampungake impen. Tulus lan tulus, inovasi, ketekunan, kapinteran, lan perjuangan mboko sithik dadi prinsip urip lan kerja sing ditutoni kanthi diam-diam dening saben wong Dima. Kita ngetrapake ing saben produk sing digawe, lan ing saben urip lan karya. Samubarang. Iki minangka syarat kanggo saben produk, lan uga sarat kanggo awake dhewe. Kita pitados bilih saben rodha kita minangka seni sing sampurna, lan kita yakin manawa saben rodha nuduhake tekad kanggo maju. . Tetep ana ing transformasi proyek hub roda kanthi inovasi teknologi, lan bangun merek hub roda sing misuwur ing jagad iki.

ht

Ing wulan Maret 2020, tim e-commerce cross-border pertama Rayone gembong Hub didegake, menehi eksplorasi anyar perusahaan babagan model pemasaran adhedhasar offline kepungkur dadi model pemasaran e-commerce anyar. Kita miwiti strategi merek dual-saluran online lan offline. Ing taun sing padha, kita mbukak toko ing Stasiun Internasional Alibaba. Ing wulan November, kita entuk toko bintang 5. Volume transaksi online nganti 96.6447.5 dolar AS. Amerika Serikat, Thailand, Kanada, Filipina, Australia lan negara liyane kabeh duwe transaksi, lan kinerja online entuk asil sing apik.

Kayane adoh banget, nanging kayane ana ing telapak tangan. Nenem taun kepungkur, kita ora ngarep-arep bakal tuwuh ing dhuwur saiki ing enem taun. Akeh prestasi lan penghormatan sing dipikolehi ing enem taun uga ateges kita tekan Ana pucuk, nanging ora ateges kita wis wareg. Kita bakal pindhah menyang pucuk sing luwih dhuwur. Yaiku idham-idhamane saben Dima, lan sing kepengin banget ditindakake saben Dima-Endi mobil, ing endi Rayone.

ht


Wektu kiriman: Nov-02-2020