page_banner

Warta

  • What is a Metaverse?And What they take something new in our life?

    Apa sing diarani Metaverse? Lan apa sing kedadeyan anyar ing urip kita?

    Apa sing diarani Metaverse? Lan apa sing kedadeyan anyar ing urip kita? Ing jagad maya, prekara sing mbutuhake simulasi lan intensif tenaga kerja bakal dadi gampang, mung mbutuhake kode kanggo ngrampungake latihan, lan imajinasi jagad maya iki ngluwihi ...
    Waca liyane
  • A Guide to Vehicle Wheel Sizes: It’s really important

    Pandhuan kanggo Ukuran Wheel Vehicle: Penting banget

    Pandhuan kanggo Ukuran Wheel Vehicle: Pancene penting, yen ban sampeyan luwih gedhe, luwih akeh genggeman sampeyan ing dalan. Amarga jembar ban mundhak, bisa nutupi jembar dalan sing luwih akeh. Akeh driver sing ora ngerteni ukuran rodhane lan ...
    Waca liyane
  • The once deafening clamor is now silenced into a single voice “Rayone”

    Kritik sing mbiyantu saiki nggawe bisu dadi siji swara "Rayone"

    Kritik sing mbiyantu saiki nggawe bisu dadi siji swara "Rayone". Ing reruntuhan jaman biyen, dheweke wiwit nggawe impen hebat sing durung pernah ana sadurunge, kita ora mung pengin dadi merek China nanging uga dadi merek ing jagad iki, aku isih kelingan geni pertama sing menang ...
    Waca liyane
  • Why do people prefer aluminum wheels to mag wheels?

    Napa masarakat luwih seneng rodha aluminium tinimbang rodha mag?

    Rodha mag, kaya jenenge, jinis roda mobil sing digawe saka paduan logam magnesium. Bobot sing entheng nggawe dheweke populer ing aplikasi balap lan kualitas estetis nggawe peralatan pasokan sing cocog kanggo para penggemar otomotif. Biasane bisa diidentifikasi kanthi simetri ...
    Waca liyane
  • How to clean alloy wheels

    Cara ngresiki roda paduan

    Cara ngresiki roda paduan Roda paduan gampang banget reget. Kepiye cara ngresiki roda paduan? Yen sampeyan tuku mobil anyar, kemungkinan bakal ana setir roda alloy sing standar kaya standar. Nanging pelek perak sing mengilap (asring) iki bisa katon grubby, utamane amarga ...
    Waca liyane
  • HOW ARE ALLOY WHEELS MADE?

    Kepiye kabut kabeh kabut?

    Kepiye kabut kabeh kabut? POSTED ON 9 July 2021 BY Alex Gan TAGS: Aftermarket, Rayone, Rayone Racing, Aluminium Wheels Wheels Roda paduan sing pas bisa nggawe mobil lan ngganti tampilan kanthi dramatis. Kanthi akeh pilihan ing pasar, mula angel milih ...
    Waca liyane
  • What’s the Difference Between Aluminum and Steel Wheels?

    Apa Bedane Aluminium lan Roda Baja?

    Apa Bedane Aluminium lan Roda Baja? Gembong lan pelek digawe nganggo pirang-pirang jinis campuran, utawa campuran logam, kanthi macem-macem ciri penanganan, kebutuhan pangopènan lan upsides. Mangkene pandhuan singkat kanggo rong jinis utama bahan roda otomotif lan bedane ...
    Waca liyane
  • Live Streaming Daily

    Streaming Langsung Saben Dina

    RAYONE LIVE STREAMING AND NEW DESIGN POSTED ON June 25, 2021 BY Alex Gan TAGS: A015, DM621.690s, Rayonewheel Dina iki Jenny lan Wilona duwe produk langsung ing Facebook, Dheweke ngenalake 8 model kanthi total, ana desain bolong A015, lan lima ngomong karo DM621 deisgn, Jenny lan Wilona ...
    Waca liyane
  • THE ALL-NEW OR003: Rayone’S LATEST 6-LUG  OFF-ROAD WHEEL

    OR003 BARU-BARU: RODE OFF-ROAD 6-LUG TERBARU Rayone

    OR003 BARU-BARU: RODA LANJUTAN BARU-BARU TERBARU saka Rayone, tanggal 21 Juni 2021 Dening Alex Gan TAGS: 17 ″, 6-LUG, OR003, OFF-ROAD, SIX-LUG, TRUCK, Rayone, Rayone OFF- ROAD Rayone roda 6-Lug Off-Road sing anyar, yaiku OR003. Kanthi deisgn bolong klasik, OR003 kasedhiya ing 5 standar ...
    Waca liyane
  • Something About Rayone E-commerce Partners

    Soko Babagan Mitra E-commerce Rayone

    Ing tanggal 1 Juni, mitra e-commerce kita budhal menyang pabrik kanggo sinau babagan pengetahuan babagan roda, kita ora mung ngunjungi departemen mesin, nanging uga departemen ngrampungake, lan perlu dingerteni manawa kita uga melu kerja kemasan saben dinane departemen Dina iki aku bakal ngenalake ...
    Waca liyane
  • Inside or outside? About the wheel’s beadlock design: Which is better for you?

    Ing njero utawa njaba? Babagan desain beadlock rodha: Sing luwih apik kanggo sampeyan?

    Ing njero utawa njaba? Babagan desain beadlock rodha: Sing luwih apik kanggo sampeyan kasus nyopir amarga ...
    Waca liyane
  • Dynamic Balancing Testing

    Tes Balancing Dinamis

    Tes Balancing Dinamis Apa Balancing Roda? Saben-saben sampeyan dipasang ing ban anyar, mobil kudu dipasang kanthi seimbang supaya distribusi bobot lan rotasi bisa uga cocog. Rodha lan ban ora nate padha bobote kabeh - malah batang ...
    Waca liyane
  • The difference and advantages of casting and forging wheels

    Bentenipun lan kaluwihan casting lan roda penempaan

    Bedane lan kaluwihan casting lan roda tempa Rodha uga diarani pelek. Cara paling umum kanggo nganyari roda mobil yaiku ngalih menyang roda paduan aluminium, utawa kanggo nambah kinerja mobil kanthi rodha ukuran sing luwih gedhe, kinerja lan tampilan yaiku ...
    Waca liyane
  • Where is a car, where is Rayone

    Ana ngendi mobil, ing endi Rayone

    Ing enem taun, roda Rayone wis ganti bocah sing ora ngerti dadi pemuda sing semangat banget, lan ayo tuwuh saka laggard sing ora duwe reputasi kanggo wong sing hebat ing industri roda, lan pemilik isih nantang wani sing kuwat. Tanggal 15 Desember 2014, roda Rayone pertama ing jagad ...
    Waca liyane
  • Minutes of the meeting for the implementation of the integration of the two management systems

    Menit saka rapat kanggo implementasi integrasi rong sistem manajemen

    Ing esuk tanggal 27 Agustus 2020, Jiangxi Rayone gembong Technology Co., Ltd. nganakake rapat peluncuran sistem manajemen integrasi industrialisasi lan informasi ing ruang konferensi ing lantai siji. Wakil Direktur Liu Xiaoyu lan Kepala Bagian Xiong Ying saka Biro County Yihuang ...
    Waca liyane
  • Share reform signing ceremony

    Upacara tandatangan reformasi

    Ing tanggal 14 Oktober 2020, rapat Rapat Promosi Reformasi Saham Fuzhou lan Hubungan Pinjaman Investasi Liwat Acara Acara Train (Upacara Tandatangan Reformasi) dianakake ing Grand Hotel Grand Century New Fenghuang. Ing rapat kasebut, Zhang Hongxing, wakil sekretaris Komite Partai Kota ...
    Waca liyane