page_banner

Hubungi Kita

Jiangxi Rayone Wheels Technology Company Limited

Alamat

Distrik Industri Yihuang, Kota Fuzhou, Provinsi Jiangxi, PR CHINA

Telpon

Adol: + 86-15602942511

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

www.rayonewheels.com

Amarga tampilan produk winates ing situs web, kita mung nuduhake bagean produk anyar ing kene. Nyatane, kita duwe luwih saka 1000 gaya roda paduan aluminium.

Yen sampeyan pengin mriksa model liyane, kirim panjaluk menyang info@rayonewheel.com, pitakon mesthi diparingi, apaliyane, kita pabrik ndhukung layanan OEM & ODM.

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita