page_banner

Warta

Ing esuk tanggal 27 Agustus 2020, Jiangxi Rayone gembong Technology Co., Ltd. nganakake rapat peluncuran sistem manajemen integrasi industrialisasi lan informasi ing ruang konferensi ing lantai siji. Wakil Direktur Liu Xiaoyu lan Kepala Seksi Xiong Ying saka Biro Industri Teknologi Informasi lan Kabupaten Yihuang, Direktur Zhao Shaolin saka Taman Industri; Tim He Jinping, General Manager Nanchang New Creative Management Consulting Co., Ltd., lan Wang Bin, Ketua Jiangxi Ruiyiyuncheng Technology Co., Ltd., lan Wakil Manajer Umum Produksi Li Runmin, Menteri Teknologi Le Faxing lan wong-wong liyane sing gegandhengan tanggung jawab kanggo macem-macem departemen sing melu konferensi implementasi standar iki.

jty (3)

Kaping pisanan, Departemen Administrasi Personel ngenalake riwayat pangembangan perusahaan lan status quo integrasi rong teknologi kasebut. Dheweke ujar: Jiangxi Ruiyi Yuncheng Technology Co., Ltd. didegaké ing wulan September 2015. Perusahaan iki khusus kanggo riset lan pangembangan, produksi, lan penjualan roda paduan aluminium performa tinggi. Perusahaan teknologi tinggi terintegrasi. Dumunung ing Taman Perindustrian Yihuang, Kota Fuzhou, sing duwe reputasi "Kota kelairan Bakat", jembaré udakara 300 hektar lan output taunan nganti 2 yuta roda mobil. Saiki produksi wis rampung lan bisa entuk nilai output taunan 600 yuta yuan.

Rayone fokus ing inovasi lan bakat teknologi. Saiki duwe klompok bakat utama sing ngrancang, ngasilake lan adol roda paduan aluminium. Kanthi kekuwatan layanan manufaktur lengkap lan kemampuan kontrol kualitas sing apik banget, kita wis ngrampungake tata letak pasar global, lan produk kita diekspor menyang Eropa, Amerika, Timur Tengah, Asia Tenggara lan wilayah liyane. Kita wis mbentuk hubungan kerja sama sing stabil lan saling gumantung karo pelanggan ing omah lan luar negeri. Muji pelanggan.

Ing babagan teknologi produksi, Rayone mbaka sethithik ngenalake garis produksi proses pembuatan casting alloy aluminium terkemuka, lini produksi proses pemintalan, lan lini produksi proses kanggo memenuhi persyaratan khusus pelanggan liyane. Perusahaan kasebut menehi perhatian marang perlindungan lingkungan lan inovasi, lan bakal nyiyapake tim teknis profesional kanggo terus-terusan ngenalake teknologi canggih saka Eropa, Amerika, Jepang, Taiwan lan negara-negara lan wilayah liyane, nguntungake mitra domestik lan asing, lan nggabungake sing apik banget konsep desain manungsa lan kriya sing apik banget.

Sanalika, perusahaan uga ngetrapake konsep produksi "kualitas" luwih dhisik, lan terus-terusan invests ing peralatan pangujian kualitas canggih, kayata X-RAY, analisa spektrum, mesin pengujian pengaruh, mesin uji coba lentur, uji coba daya tahan beban radial mesin, lsp. Perusahaan iki wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi sistem industri otomotif ISO16949. Ing wulan Desember 2018, perusahaan kasebut diakoni minangka perusahaan teknologi tinggi nasional, lan ing Desember 2019, perusahaan kasebut diakoni minangka "perusahaan anyar khusus lan khusus" dening Departemen Industri lan Teknologi Informasi Provinsi Jiangxi.

jty (5)

Sabanjure, Pak. Dheweke saka Nanchang New Creative Management Consulting Co., Ltd. menehi telung bidang utama pangembangan integrasi industrialisasi lan industrialisasi, pentinge implementasi integrasi industrialisasi lan industrialisasi, lan proses utama implementasi integrasi industrialisasi lan industrialisasi. Para pimpinan lan eksekutif perusahaan menehi perkenalan rinci.

Sabanjure, Le Faxing, Menteri Teknologi Perusahaan Jiangxi Ruiyi, ngumumake dokumen Kelompok Utama lan Kelompok Kerja kanggo Integrasi Industrialisasi lan Industrialisasi; Li Runmin, Wakil Presiden Produksi Jiangxi Rayone gembong Company, negesake tekad kanggo ngetrapake standar kanggo kabeh karyawan perusahaan kasebut.

Direktur Liu saka Biro Industri lan Teknologi Informasi ing Yihuang County menehi pidato penting. Dheweke ujar: Dunia ngalami revolusi industri sing fokus ing pengembangan teknologi informasi anyar lan integrasi industri. Nalika ngadhepi tantangan gedhe, negara saya kanthi aktif ningkatake integrasi industrialisasi lan industrialisasi, pindhah saka negara manufaktur sing akeh menyang negara manufaktur sing kuat. Kanthi pangembangan revolusi teknologi informasi, terobosan cepet lan panyebaran generasi anyar teknologi informasi lan komunikasi nyebabake perubahan pola produksi lan konsumsi kabeh, ngrusak lingkup lan wates macem-macem industri, utamane manufaktur tradisional, kalebu AS Internet Internet, strategi Industri 4.0 Jerman, lan integrasi jero negara saya saka rong industrialisasi, kabeh babagan informatika lan penetrasi teknologi informasi ing industri kasebut. Muga-muga Jiangxi Rayone Yuncheng Technology Co., Ltd. bakal ngembangake Yihuang County liwat integrasi jero saka rong industrialisasi kasebut. Rodha Rayone dadi internasional lan dadi rodhane digawe ing China.

Direktur Zhao saka Yihuang County Industrial Park ujar: Jiangxi Rayone gembong Technology Co., Ltd. wis dadi pemimpin ing Yihuang County babagan teknologi produksi lan visi pangembangan; integrasi saka loro kasebut yaiku saka Kongres Nasional 16 ing Partai nganti Kongres Nasional kaping 19 Nalika ngomong babagan integrasi industriisasi lan informatifisasi, sistem manajemen integral saka loro kasebut minangka pedoman standar kanggo perusahaan kanggo ngembangake jero integrasi industrialisasi lan informatisasi. Miturut standar, proses kasebut diurutake supaya perusahaan bisa nggedhekake kekuwatane lan nyegah kekirangan ing dalan pangembangan informatika; nyuda biaya. Jiangxi Rayone gembong Technology Co., Ltd. minangka perusahaan pertama ing Yihuang County sing nggabungake rong standar kanggo ngetrapake standar kasebut. Rencana pangembangan perusahaan ngetutake strategi pembangunan nasional. Muga-muga Nanchang Xinsichuang bakal nindakake sing paling apik kanggo mbantu perusahaan ngrampungake implementasine standar kasebut.

jty (1)

 


Wektu kiriman: Okt-21-2020