page_banner

Warta

Ing tanggal 14 Oktober 2020, rapat Rapat Promosi Reformasi Saham Fuzhou lan Hubungan Pinjaman Investasi Liwat Acara Acara Train (Upacara Tandatangan Reformasi) dianakake ing Grand Hotel Grand Century New Fenghuang. Ing rapat kasebut, Zhang Hongxing, wakil sekretaris Komite Partai Kota lan Walikota, ngaturake pidato, lan pimpinan Administrasi Keuangan Daerah Provinsi Jiangxi, Cabang Bank China Jiangxi, lan Biro Pengaturan Sekuritas Jiangxi.

Banjur, Upacara Tandatangan Reformasi Fuzhou dianakake ing rapat kasebut. Jiangxi Rayone Wheels Technology Company Limited lan Guosheng Securities mlebu perjanjian kerjasama strategis. Iki bakal nandhani masa depan lan pangembangan perusahaan, lan bakal bisa luwih ningkatake struktur kapital perusahaan, nambah kemampuan kanggo nolak risiko, lan ningkatake stamina perusahaan. Akibate, skala perusahaan bisa ditambahi kanthi cepet, lan daya saing produk lan pangsa pasar bisa ditingkatake.

rt (1)  rt (2)

rt (3)  rt (4)

vd  r

 


Wektu kiriman: Okt-15-2020